Despre ptc

Cateva idei despre ce inseamna ptc si cum functioneaza.

Ptc (paid to click)

Ptc (paid to click), in traducere inseamna "platit pentru a da click". "Paid to Click" este un model de afaceri pe internet ce atrage o cantitate remarcabila de trafic online de la cei carora le surade ideea de a castiga rapid si usor bani pe internet. Site-urile de acest gen actioneaza pe doua fronturi: a celor care vor sa isi faca publicitate si a celor care vor sa faca bani din publicitate. Astfel, cei ce vor sa isi faca publicitate platesc pentru a fi afisate reclamele lor pe site-ul PTC iar o parte din aceste castiguri sunt destinate consumatorilor, adica celor care vad aceste reclame si apasa pe ele.

Tot ce trebuie facut este sa te inregistrezi si sa dai zilnic click pe reclame (reclamele trebuie vizionate pentru 10-30 de secunde in functie de site). Castigurile variaza de la cateva zeci de dolari pe luna la cateva sute sau chiar mii de dolari in functie de site si de referali. Referralii sunt persoanele pe care le convingeti sa se inscrie pe linkul vostru. Fiecare membru are posibilitatea sa-si upgradeze contul, astfel, castigul devenind mai mare. Pe cei cu neclaritati ii astept cu intrebari. Succes

Anunturi

19.06.2010

Cei care s-au inregistrat de aici sunt rugati sa trimita un mesaj cu adresa valida de Paypal sau AlertPay pentru a putea primi banii.

19.06.2010

La un interval scurt de timp vor fii adaugate si alte site-uri de acest gen iar cele care se vor dovedi ca au devenit intre timp scam vor fii sterse.

19.06.2010

Cei care au neclaritati sunt rugati sa trimita un mesaj si vor primi raspuns in maximi 48 de ore.
Copyright (c) Alladin 2010